Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

get adobe flash player

Friday, March 04, 2011

phdcomics.com




dalam phdcomics.com,
aku paling suka watak mike, diwaktu dia sedang menulis tesis phd. sekarang dia buat post-doc.
perangai dia masa tengah tulis tesis tu, sama dengan aku. muhahahaha.
perangai orang yang bertahun2 tulis tesis.


serius seronok komik ni.
hampa pi bukak kat phdcomics.com.
kalau ada pengalaman menjadi post-grad,
lagi gelak besaq kalau baca.
marina yang dok suruh aku bukak.


4 comments:

Siti said...

aku belum lagi sampai process tulis tesis tapi serius cakap minta sudah penat. bila tengok gambaq tunnel dari phdcomic kat bawah, aku juga berperasaan macam tu, tapi bkan utk peringkat tesis tapi peringkat experiment..gila byk lagi benda nak buat tapi bila buat nak sambung tu serabut pulak..maklumlah method tak besa buat. hehe..

cik fara @ fanadz said...

haha.aku pon ada baca.:D dah lama tak bukak.

Hannajoe said...

ahahahahaha.
lawak memang lawak.
habis semua serupa! :p

husna said...

marina: aku punya perasaan tak nampak hasil tu, dah la wei. ekekekkk.

faranad: seronok kan. dulu2 tgk skit2 sja. la ni siap korek hat lama2 punya.

hana: mmg semua serupa. lawak.