Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

get adobe flash player

Tuesday, October 02, 2012

tiba-tiba

1. rasa nak delete entry-entry lama. sebab rasa banyak aku merapu.
2. rasa nak delete blog terus pun ada.



ok. untuk mengelakan rasa aku-selama-ni-macam-dok-merapu-dalam-blog, aku tak mau tulis entry panjang-panjang.

4 comments:

Nadiah Sidek said...

adakah ini tandanya husna telah menjadi matang? hehe..

husna said...

kahkah. owh. taktahu.
tapi yang pastinya kak nadiah sudah memberi idea dan inspirasi untuk husna buat entry panjang balik.kahkah

Siti Marina / avie eicca said...

aku sendiri rasa nak tutup blog jugak sebab tulisan aku cam budak2. walau pun dulu aku tulis ada benda serius majoritinya merapu haha. sekarang dah serabut semangat nakblog saja ada, tulisnya tak haha.aku takut juga apa yg aku tulis tak selamat haha akan bawak balik masalah kat aku nanti.

husna said...

hehehhehee. ada mood nak blog, blog ja lah.
aha kena jaga2 jugak. bahaya la ni.