Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

get adobe flash player

Tuesday, March 26, 2013

cik husna telah ditawarkan kursus

encik: permohonan cik husna telah berjaya. pendaftaran adalah pada 1hb april ini.
cik husna: owh. emmm. sekarang saya baru bekerja.
encik: cik husna keja kat mana?
cik husna: kerja kat kedai.
encik: cik husna ada kelulusan apa?
cik husna: kelulusan dalam bidang binaan tu tak ada la. saya apply sebab saya minat saja.
encik: cik husna ada spm?
cik husna: ya. saya ada spm.
encik: cik husna kerja apa sekarang?
cik husna: saya kerja jaga kedai.
encik: owh. kita kat sini 3 bulan saja. hostel dan makan semua free. kasut bot pun free. lepas kursus, cik husna boleh sertai praktikal kat tempat2 yang kita sediakan.
cik husna: saya sebenarnya,lebih berminat dalam bidang buat perabot. kat sana lebih kepada bidang binaan kan?
encik: ya. tapi kita ada la juga basic pertukangan kita ajar.
cik husna: emmmm
encik: macam ni lah. kalau cik husna berminat, 1hb ni, terus datang sini bawa baju semua dan bawa duit pendaftaran rm200.
cik husna: okey. terima kasih banyak2 encik.



macam mana aku boleh dapat kursus ni,
nanti aku cerita kat pos lain.
:D

7 comments:

Nadiah Sidek said...

kursus apa tu husna?

eL_kZ said...

kursus apa weh? bagus betul ang teroka macam2 bidang :)

husna said...

kak nadiah: kursus binaan. nak amik kursus buat perabot sebenaqnya

su: hahahhaa. tak la nak teroka sangat. saja syok syok

HuMayRah HaYatI said...

Bagus-bagus...dapat macam-macam pengalaman...masa muda n bujanglah nak explore benda-benda ni sumer...good luck Husna..

hidayah halim said...

owh kakakku sayang.... ish3x. As long as that benefit, for me its ok. Tapi bila nak kerja tetap ni? hehe

Aku Dan Kalam said...

Saya suka juga bertukang, tapi tidak sampai masuk kursus. Kagum dengan saudari

husna said...

kak yati: nak bt mcm2. tp xsempat nk bt semua time bujang. so kn teruskan w/pn dh kawen

cekyah: la ni tak keja tetap ka?

aku dan kalam: hahaha. gigih la konon kaannn