Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

get adobe flash player

Friday, January 06, 2012

kehidupan baru di inventory-land



baru 3 hari ja aku masuk inventory.
di inventory-land,
(1) tak dak orang kacau.
(2) speaker lebih jelas, maka boleh dengaq lagu dengan lebih kuat (buat masa sekarang, ada lagu2 CNY dan foster the people) dan boleh dengaq depa paging dengan jelas (kalau ada gelak2 semasa pagging pun boleh dengaq).
(3) rasa masa sangat cepat berlalu.
(4) lebih menggunakan tenaga.




di inventory-land,
aku uruskan majalah.
sambil buat keja, boleh la belek2.
maka aku boleh jumpa majalah2 yang best2 dan yang tak dibenarkan untuk dijual.
dan aku jumpa majalah mingle nih (bukan dalam kategori majalah tak dibenarkan untuk dijual).
majalah tunjuk idea2 nak buat gathering.
sangat kreatif dan cantik.




dan aku jumpa majalah nih. frankie.
sejenis majalah yang aku sangat suka. melibatkan benda2 yang aku suka buat dan tengok.









p/s: setelah berminggu telinga aku dipaksa dengaq foster the people, aku jadi suka pada aku miss you dan waste.

3 comments:

Siti Marina said...

wah baguih ni...kalau camtu kita buat plan gathering betui2lah hehe ang masak spesel!! :D

limapuluhsen said...

foster the people coming to KL this 13 Jan.

husna said...

marina: hahahahaha. aku mana reti masak.ekekekekek

limapuluhsen: yup. dan rakan sekeja pakat membeli tiket. saya tak la suka sampai nak pi konset.:)