Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

get adobe flash player

Wednesday, January 04, 2012

moontree47



bangunan lama dan rumah kedai di georgetown adalah bahagian penang yang paling aku suka.
sambil berlagak menjadi pemandu pelancong, aku tunjuk bahagian penang yang paling aku suka tu.





masa georgetwon festival hari tu,
hanya sempat masuk moontree47 untuk tangkap gambaq.
kali ini, sempat singgah minum kopi.
dan mungkin nanti, nak tidoq disitu pulak.













p/s: gambaq paling atas, kedainya terletak dekat2 moontree47.

p/s/s: marina, amacam plan nak tidoq kat moontree47?

8 comments:

Siti Marina said...

wah bestnya! cantik2. Pasal plan nak tidoq tu aku rasa aku tak dapat teruskan buat masa ini hehe sebab masalah time dan money hehe. :)

limapuluhsen said...

ok sekarang aku jeles..

husna said...

marina: alaaa. bukan sekarang. bulan bulan nih. nanti bila2.

limapuluhsen: awat jeles?

limapuluhsen said...

cuz u wit someone :(

Siti Marina said...

boleh2 bulan2 lepas2 ni insyaAllah. bagitau harga nanti aku leh start simpan duit :)

rudon said...

Boleh tak tunjuk kan kat mana?

Ingat nak Bawak Gayah & Iman kat tempat nie?

husna said...

limapuluhsen: hahahahaha. jgn :(

marina: hari tu kita dah tgk kan harga dia, nanti aku cek balik.

rudy: aiyok. camna nak nak tunjuk ek. kedai dia kat muntri street. ko bukak peta georgetown, cari muntri street. dan ada byk lagi cafe yang cantik2, antik2 kat muntri street n sekitarnya...

limapuluhsen said...

ok now im :), tp masih ada peluang kah?